Øve seg og prøve seg

Fredag hadde italienerne tatt seg fri fra skolen, og vi skulle ha prøver også på formiddagen. Bussen gikk til Fermo kl 0930, og vi øvde godt frem til ca 1300. Da var det lunsj i kantina, og etter det dro barneorkesteret med rutebussen tilbake til hotellet, klar for bading på stranda.

Ungdomsorkesteret og italienerne fortsatte prøvene frem til 1630. Det meste av stoffet har begynt å falle skikkelig på plass, og det blir en flott konsert på lørdag. Vi er litt usikre på hvor mye publikum som kommer, og vi har heller ikke sett salen vi skal spille i. Men musikken blir uansett bra!

På ettermiddagen var vi invitert til å møte borgermesteren. Hun tok imot ungdomsorkesteret i kommunestyresalen – en flott sal i et bygg som var påbegynt på 1200-tallet, mens salen var ferdigstilt i 1760. Taket var fantastisk utsmykket. Borgermesteren var også øverste leder for konservatoriet, og ønsket oss velkomne til Fermo, og håpet at vi kunne fortsette samarbeidet, og at noen italienere kunne reiser til Norge neste gang.

Så bar det tilbake til hotellet igjen, og det var ennå nok sol igjen til et bad for ungdomsorkesteret også.

I morgen er det fri på formiddagen, så er det generalprøve og konsert.
Bilder ligger i galleriet

Detaljer