Grand finale i Fermo

Vår siste dag i Porto san Giorgio og Fermo ble en skikkelig festdag.  Vi hadde fri frem til klokka 1300, og i det gode været benyttet de fleste muligheten til litt utagerende strandliv.

Vannet var fremdeles friskt, men slett ikke umulig å bade i. Volleyballbanen ble benyttet, og stam-isbaren likeså. Deretter ble det avgang med buss til Fermo, og lunsj der oppe, før vi gikk til generalprøve i salen vi skulle ha konsert i.

Dette var en tidligere kirke som nå var omgjort til et konsertlokale. Bygget var fra 1400-tallet, og med en voldsom etterklang, så det tok litt tid å omstille seg fra øvingslokalet. Men rommet var staselig, og lagde en flott ramme rundt konserten, som begynte kl 1830.

Generalprøven gikk greit, og etter litt pynting var vi klar for å ta imot publikum. Vi var litt spente på om det ville komme noe særlig med folk, og trøstet oss med at vi uansett hadde med oss et titalls publikum fra Norge i alle fall. Men det kom folk! Rundt hundre publikum fant veien – til og med ordføreren fant tid til å stikke innom.

Konserten gikk kjempebra, og vi fikk spilt alle stykkene vi hadde jobbet med hele uka. Ordføreren holdt en lang tale som hørtes veldig fin ut (på italiensk), og både vi og publikum var godt fornøyd med gjennomføringen.

Etter konserten var det hele plutselig over, og det kom nok litt brått på. Mange nye vennskap var i ferd med å bli etablert, og det var hektisk utveksling av telefonnummer, e-post og annen kontaktinfo før bussen tok oss tilbake til hotell, middag og pakking.

I morgen er det avgang til Norge kl 0530…

Det ligger MASSE bilder i galleriet nå ?

 

Detaljer