En lang dags ferd mot Fermo

Etter 14 timers reise er vi nå vel fremme i Marche, Italia. Flyreisa gikk til Roma greit, ventinga på bagasjen ble for noen av oss artigere enn vi hadde trodd.
Selveste Lars Monsen ventet også på bagasjen, og noen sørget for å sikre seg autograf, og andre et bilde.

 

Alle celli som ble sendt som bagasje så ut til å ha kommet vel igjennom håndteringa, og vi fant så fram til bussen som skulle ta oss tvers over Italia – fra Middelhavskysten i vest til Adriaterhavet i øst.
Bussen fant vi, og en tilhørende bussjåfør med det obligatoriske humøret.

Etter en kortere busstur stoppet vi for litt mat.
Det ble et artig møte med det italienske veikjøkkenet. De var veldig glade for å ta imot 46 gjester, men ble litt stressa etter hvert når det viste seg at de ikke hadde nok brød, vann, poteter etc til alle. Men pasta hadde de i massevis! Noen bestilte også hamburger, og fikk forsåvidt det – om enn litt mer spartansk enn vi kanskje er vant med.

Ferden over Italia tok oss gjennom fjellkjeden Apeninene, som hadde umiddelbar apell til nordmenn på tur. Dette var vakkert – det kunne måle seg med norsk natur til og med ?

Mange begynte nå å bli slitne, og forskjellige metoder ble benyttet for å kompensere. Noen tok seg en liten lur, mens andre satset på å synge opp stemningen. Gode forsøk begge to, selv om de kanskje ikke var helt kompatible.

 

I syv-tiden, 14 timer etter at vi startet fra Hamar, kom vi frem til hotellet og Porto San Giorgio. Hotellet er lite, men hyggelig – og ligger bare noen få hundre meter fra stranda.
Noen benyttet muligheten til å kjenne på vannet før middag, og det rapporteres om god temperatur.

 

Dagen ble avsluttet med felles middag på hotellet. I morgen skal nok flere teste badevannet på formiddagen, før vi skal møte våre italienske medmusikere for samspill på konservatoriet. Det blir også en spennende dag!

Flere bilder i Galleri/Fermo 2012

Detaljer